Πατατοκροκέτες με μπέικον και ζαμπόν

Υλικά
  • 300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) νερό 
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 3 κουτ. σούπας βούτυρο
  • 1 κουτί Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 αυγό
  • 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) γραβιέρα τριμμένη
  • 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) γκούντα τριμμένο
  • 2 γρ. ρίγανη
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 150 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
  • 150 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

Για το πανάρισμα:

  • 3 αυγά
  • 200 γρ. φρυγανιά τριμμένη
  • 200 γρ. (1 2/3 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ

Για το τηγάνισμα:
500 ml (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) ηλιέλαιο

Εκτέλεση

Σοτάρετε το μπέικον με το ελαιόλαδο. Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ, χρησιμοποιώντας 1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού νερό και 1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα και τον ανακατεύετε με τα υπόλοιπα υλικά. 

Στη συνέχεια, πλάθετε το μίγμα σε μικρά μπαλάκια. Πανάρετε τις κροκέτες στο Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, το αυγό και τη φρυγανιά. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία του παναρίσματος για ακόμη δύο φορές και τέλος τα τηγανίζετε στο ηλιέλαιο. 

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5