Ανακατεύετε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ με τους ξηρούς καρπούς και το βούτυρο και βάζετε το μίγμα σε μια φόρμα που ανοίγει, διαμέτρου 22 εκατοστών.
Ετοιμάζετε το ΓΙΩΤΗΣ Crème, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και προσθέτετε σε αυτό τον χυμό, το ξύσμα του λεμονιού και το κονιάκ. Απλώνετε το μίγμα πάνω από τη βάση του μπισκότου. Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τη ρίχνετε πάνω από το μίγμα με το Crème.
Αφήνετε το γλυκό στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες, ώστε να κρυώσει. Τέλος, αφαιρείτε τη φόρμα και γαρνίρετε με τους ξηρούς καρπούς και τη λιωμένη Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ.