Πίτα με λαχανικά, πουρέ πατάτας και μπέϊκον

Υλικά
  • 350 γρ. (3-5) κολοκυθάκια
  • 150 γρ. (περίπου 4) καρότα
  • 150 γρ. (2-3) πιπεριές πράσινες
  • 150 γρ. (2-3) πιπεριές κόκκινες
  • 80 γρ. κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 250 γρ. μπέικον
  • 5 γρ. (2 1/2 κ. γλυκού) φρέσκος δυόσμος
  • 7 φύλλα κρούστας
  • 200 γρ. φέτα
  • 50 γρ. ( 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γραβιέρα
  • 120 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) γκούντα
  • 30 γρ. (2 κουτ. σούπας) ηλιέλαιο
  • 30 γρ. (2 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 1 κουτί Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ
  • 300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
Εκτέλεση

Ψιλοκόβετε τα λαχανικά, τα σοτάρετε με το ελαιόλαδο και προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
Ψιλοκόβετε και το μπέικον και το σοτάρετε κι αυτό. Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.

Προσθέτετε τα λαχανικά, το μπέικον, τον δυόσμο, τη φέτα και το γκούντα. Αλείφετε τα φύλλα με το ηλιέλαιο, ένα-ένα, τα διπλώνετε στη μέση και τα τοποθετείτε σε πυρέξ. Ρίχνετε το μίγμα του πουρέ. Πασπαλίζετε με τη γραβιέρα και ψήνετε στους 180°C για περίπου 35 λεπτά.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5