Παρασκευάζετε και τους 2 φακέλους Φρουί Ζελέ με γεύση Πορτοκάλι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής, χρησιμοποιώντας χυμό πορτοκάλι αντί για νερό. Προσθέτετε στο έτοιμο ζελέ το γιαούρτι και ανακατεύετε καλά. Μοιράζετε σε μπολάκια ή ποτήρια και βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν καλά. Σερβίρετε με Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ ή Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ ή φέτες πορτοκαλιού ή ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σας.
Γιαούρτι πορτοκάλι
Υλικά
- 2 φάκελοι Φρουί ζελέ με γεύση Πορτοκάλι ΓΙΩΤΗΣ
- 400 ml φρέσκος ή συμπυκνωμένος χυμός πορτοκάλι
- 400 ml γιαούρτι στραγγιστό
Εκτέλεση
Υλικά
- 2 φάκελοι Φρουί ζελέ με γεύση Πορτοκάλι ΓΙΩΤΗΣ
- 400 ml φρέσκος ή συμπυκνωμένος χυμός πορτοκάλι
- 400 ml γιαούρτι στραγγιστό
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους