Σε ένα κατσαρολάκι, ζεσταίνετε τη μισή κρέμα γάλατος και προσθέτετε την Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ και τα φύλλα Ζελατίνης ΓΙΩΤΗΣ, τα οποία πρώτα έχετε μαλακώσει σε λίγο κρύο νερό, και ανακατεύετε.
Ετοιμάζετε την γκανάζ:
Ζεσταίνετε σε ένα κατσαρολάκι την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος με την Κουβερτούρα 65% Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, μέχρι να λιώσει και να αποκτήσει λεία υφή. Έπειτα, ρίχνετε σε ένα μπολ το Τριμμένο Μπισκότο, το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και το βούτυρο και ανακατεύετε καλά.
Σε μία ταρτιέρα 26 εκατοστών, τοποθετείτε λαδόκολλα και απλώνετε το μίγμα με το μπισκότο ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνειά της, καλύπτοντας και τα πλαϊνά. Αφήνετε το μίγμα να κρυώσει στο ψυγείο για 20 λεπτά. Στη συνέχεια, ρίχνετε από πάνω το μίγμα της σοκολάτας γάλακτος (αν σας έχει ζελατινοποιηθεί χτυπήστε το με ραβδομπλέντερ ή ζεστάνετε τη μισή ποσότητα και παγώστε την με την υπόλοιπη μισή) και το τοποθετείτε ξανά στο ψυγείο για 45 λεπτά.
Τέλος, προσθέτετε την γκανάζ σοκολάτας, αφήνετε για άλλα 20 λεπτά στο ψυγείο, στρώνετε τις κομμένες φράουλες στο κέντρο, γαρνίρετε με τα σπασμένα φουντούκια και σερβίρετε αμέσως.