Σουδάκια με κρέμα και γλάσο σοκολάτας

Υλικά
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ 
  • 720 γρ. (3 2/3 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 4 αυγά  
  • 130 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο 
  • 130 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) νερό
  • 160 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • 2 φάκελοι Έτοιμο Γλάσο ΓΙΩΤΗΣ
  • Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε, σε μέτρια φωτιά, 2/3 φλιτζάνι τσαγιού γάλα μαζί με το νερό και το βούτυρο. Αφού ζεσταθούν, ρίχνετε σιγά-σιγά το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, ανακατεύοντας συνεχώς με μία ξύλινη κουτάλα, μέχρι να δημιουργηθεί μία ζύμη.

Στη συνέχεια, τοποθετείτε τη ζύμη στο μίξερ και χτυπώντας σε μέτρια ταχύτητα, ρίχνετε ένα-ένα τα αυγά, ώστε να ενσωματωθούν στη ζύμη. Με ένα κορνέ με μύτη της αρεσκείας σας, κόβετε τα σουδάκια στο μέγεθος που επιθυμείτε και τα τοποθετείτε πάνω σε μια λαδόκολλα. Ψήνετε στους 190°C για 10 λεπτά και χαμηλώνετε τη θερμοκρασία στους 160 °C και ψήνετε για άλλα 10 λεπτά. 

Αφού κλείσετε τον φούρνο, ανοίγετε ελάχιστα την πόρτα και τα αφήνετε για 30 λεπτά. Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, προσθέτοντας και το ξύσμα από το πορτοκάλι. Στη συνέχεια, την τοποθετείτε σε ένα κορνέ με μικρή μύτη και τα γεμίζετε. Λιώνετε το Έτοιμο Γλάσο ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, και περιχύνετε τα σου.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5