Χτυπάτε στο μίξερ το λάδι με τη μαργαρίνη και τη ζάχαρη. Προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα, μέχρι να φουσκώσουν. Στη συνέχεια, ρίχνετε το γάλα, το κονιάκ, την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ λιωμένη, το ξύσμα και την κανέλα. Τέλος, προσθέτετε τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ και το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, κοσκινισμένα, και ανακατεύετε με μαρίζ, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Βουτυρώνετε ένα αντικολλητικό ταψάκι και ρίχνετε το μίγμα. Ψήνετε στους 180°C για περίπου 45 λεπτά.
Για τη γκανάζ:
Λιώνετε την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν-μαρί, ζεσταίνετε το γάλα και ανακατεύετε. Περιχύνετε το κέικ με τη γκανάζ και γαρνίρετε με τα φρούτα.