Λιώνετε σε μπεν μαρί τα 300 γραμμάρια από την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ.
Σε ένα άλλο μπολ, βάζετε όλα τα υλικά μαζί και τα ανακατεύετε με το χέρι. Προσθέτετε τη ζεστή κουβερτούρα και συνεχίζετε να ανακατεύετε ελαφρώς, μέχρι να λιώσει και το βούτυρο. Σε μια μακρόστενη φόρμα για κέικ, τοποθετείτε αντικολλητικό χαρτί και αδειάζετε το μίγμα.
Το τοποθετείτε στο ψυγείο για περίπου 3 ώρες ή στην κατάψυξη αν θέλετε πιο γρήγορο αποτέλεσμα. Έπειτα, αφού παγώσει, ξεφορμάρετε, λιώνετε την υπόλοιπη κουβερτούρα και περιχύνετε.
Διακοσμείτε τον κορμό με Κακάο ΓΙΩΤΗΣ ή αν επιθυμείτε δημιουργείτε Χριστουγεννιάτικες μπαλίτσες από το ίδιο το μίγμα με επικάλυψη Ινδικής καρύδας και κακάο.