Κρέμα φουντουκιού

Υλικά
  • 100 γρ. (1 φάκελος) Garni με γεύση σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου με γεύση σοκολάτα βραστό ΓΙΩΤΗΣ 
  • 500 ml (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 150 γρ. (1 1/2  φλιτζ. τσαγιού) φουντούκια
  • 4-5 κουτ. σούπας ρούμι
  • 100 γρ. (1 φάκελος) Κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ (προεραιτικά)        
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το Garni με γεύση σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου με γεύση σοκολάτα βραστό ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, χρησιμοποιώντας όμως 300 ml γάλα. Προσθέτετε τα μισά φουντούκια τριμμένα και το ρούμι και το βάζετε στο ψυγείο να κρυώσει. Αφού κρυώσει, χτυπάτε καλά με ένα σύρμα και προσθέτετε σιγά-σιγά το έτοιμο Garni. Αφήνετε να παγώσει για άλλα 20 λεπτά και με τη βοήθεια κορνέ, μοιράζετε την κρέμα σε 5-6 ποτήρια και τα γαρνίρετε με τα υπόλοιπα φουντούκια σπασμένα.                                 

Tip: Αν θέλετε λιώνετε Κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και περιχύνετε τη μους φουντουκιού.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies