Τρουφάκια

Υλικά
  • 300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
  • 250 γρ. (2 πλάκες) Κουβερτούρα 65% κακάο ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο 
  • 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) καρύδια 
  • 6 φύλλα δυόσμου
  • 100 γρ. (1 φάκελος) Σοκολάτα Τρούφα ΓΙΩΤΗΣ 
Εκτέλεση

Ζεσταίνετε σε μια κατσαρόλα το βούτυρο, την κρέμα γάλακτος και τα μισά φύλλα δυόσμοu, ώστε να αρωματιστεί η κρέμα. Βάζετε σε ένα μπολ τα καρύδια, τον υπόλοιπο δυόσμο ψιλοκομμένο και την Κουβερτούρα 65% κακάο ΓΙΩΤΗΣ σπασμένη. Ρίχνετε το μίγμα από το κατσαρολάκι και ανακατεύετε να λιώσει η σοκολάτα. Αφήνετε στο ψυγείο για 1 ώρα και στη συνέχεια σχηματίζετε μικρές μπαλίτσες που τις πανάρετε με Σοκολάτα Τρούφα ΓΙΩΤΗΣ. Αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 3.67/5
Σχετικές συνταγές
Ρυθμίσεις cookies