Ετοιμάζετε το ΓΙΩΤΗΣ Crème, όπως αναγράφουν οι οδηγίες του κουτιού. Στον κάδο του μίξερ χτυπάτε τα αυγά με τις ζάχαρες, ώστε να αφρατέψουν και τέλος προσθέτετε το βούτυρο και το ηλιέλαιο, τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, το αλάτι και το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και τα ανακατεύετε καλά.
Σε ένα ταψί 25x28 εκατοστά, στρώνετε αντικολλητικό χαρτί και αδειάζετε το μίγμα.
Ψήνετε στους 170°C, στον αέρα, για 12 λεπτά. Αμέσως μετά βγάζετε το αντικολλητικό χαρτί και με ένα καινούργιο τυλίγετε το παντεσπάνι σε ρολό και το αφήνετε να κρυώσει.
Στη συνέχεια, ραντίζετε το παντεσπάνι με 4 κουταλιές της σούπας Σιρόπι με γεύση Βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ, απλώνετε το ΓΙΩΤΗΣ Crème και τέλος τα 2/3 από τα βατόμουρα.
Τυλίγετε τον κορμό και τον αφήνετε για περίπου 2 ώρες στο ψυγείο. Τέλος, απλώνετε γύρω-γύρω την τελευταία κουταλιά σιρόπι και τον ρολάρετε σε Ινδική καρύδα να παναριστεί.
Σερβίρετε με τα υπόλοιπα βατόμουρα.