Τάρτα Φρούτων με Άνθος Αραβοσίτου με Βρώμη

Υλικά
  • 2 φάκελοι Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 200ml βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου με Βρώμη με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • ​660 ml (3 1/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • Ξύσμα από μισό λεμόνι
  • 80 γραμ. Φράουλες         
  • 2 Ακτινίδια             
  • 2 κουτ. σούπας Μαρμελάδα της αρεσκείας σας
Εκτέλεση

Αναμιγνύετε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ με το βούτυρο ή τη μαργαρίνη αφού το έχετε λιώσει και στρώνετε σε ταρτιέρα Νο 20 - 22 εκ. Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου με Βρώμη με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τη βασική συνταγή προσθέτοντας το ξύσμα λεμονιού. Αφού κρυώσει η κρέμα, την απλώνετε πάνω στην τάρτα. Γαρνίρετε με τις φράουλες, τα ακτινίδια και τα αλείφετε με τη μαρμελάδα της αρεσκείας σας.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 4/5
Ρυθμίσεις cookies