Άνθος Αραβοσίτου με Βρώμη και Μόκα

Υλικά
  • 1 φάκελος Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου με Βρώμη με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ 
  • 860 ml (4 1/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα 
  • 45 γρ. (4-5 κουτ. σούπας) ζάχαρη 
  • 1 -2 κουτ. σούπας στιγμιαίος καφές                                                 
  • Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου με Βρώμη με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, και το αφήνετε να κρυώσει. Ετοιμάζετε το Garni βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, προσθέτοντας στο γάλα τον στιγμιαίο καφέ, τον οποίο διαλύετε πολύ καλά. Μοιράζετε τη μισή έτοιμη κρέμα σε 4-5 μικρά ποτήρια. Την υπόλοιπη κρέμα την ανακατεύετε με το έτοιμο Garni και τη μοιράζετε στα ποτήρια. Τα βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν για μία ώρα περίπου. Πριν σερβίρετε πασπαλίζετε με Κακάο ΓΙΩΤΗΣ.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies