Άνθος Αραβοσίτου με Βρώμη με γεύση Βανίλια και Φράουλα

Υλικά
  • 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου με Βρώμη με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ 
  • 600 ml (3 φλιτζ. τσαγιού) γάλα 
  • 45 γρ. (4-5 κουτ. σούπας) ζάχαρη 
  • 150 γρ. φράουλες
  • 2 κλωνάρια δυόσμος
Εκτέλεση

Πολτοποιείτε τις μισές φράουλες και βάζετε τον χυμό μαζί με το γάλα σε κατσαρολάκι. Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου με Βρώμη με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Μοιράζετε την έτοιμη κρέμα σε 4-5 ατομικά μπολάκια ή ποτηράκια και τα βάζετε στο ψυγείο, για 15 λεπτά να κρυώσουν. Ψιλοκόβετε τις υπόλοιπες φράουλες μαζί με τον δυόσμο και τα ανακατεύετε με μία κουταλιά της σούπας ζάχαρη. Βγάζετε τα μπολάκια από το ψυγείο και τα γαρνίρετε με τις μαριναρισμένες φράουλες.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies