Πολτοποιείτε τις μισές φράουλες και βάζετε τον χυμό μαζί με το γάλα σε κατσαρολάκι. Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Μοιράζετε την έτοιμη κρέμα σε 4-5 ατομικά μπολάκια ή ποτηράκια και τα βάζετε στο ψυγείο, για 15 λεπτά να κρυώσουν. Ψιλοκόβετε τις υπόλοιπες φράουλες μαζί με τον δυόσμο και τα ανακατεύετε με μία κουταλιά της σούπας ζάχαρη. Βγάζετε τα μπολάκια από το ψυγείο και τα γαρνίρετε με τις μαριναρισμένες φράουλες.
*Το Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.
Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Βανίλια και Φράουλα
Υλικά
- 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
- 600 ml (3 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 45 γρ. (4-5 κουτ. σούπας) ζάχαρη
- 150 γρ. φράουλες
- 2 κλωνάρια δυόσμος
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
- 600 ml (3 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 45 γρ. (4-5 κουτ. σούπας) ζάχαρη
- 150 γρ. φράουλες
- 2 κλωνάρια δυόσμος
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους