Χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν, προσθέτετε το αυγό και τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζετε το χτύπημα σε χαμηλή ταχύτητα για ένα λεπτό. Βάζετε τη ζύμη σκεπασμένη με μεμβράνη για μισή ώρα στο ψυγείο.
Την ανοίγετε και τη βάζετε σε βουτυρωμένη ταρτιέρα που ανοίγει, διαμέτρου 22-24 εκ. ή σε ατομικά ταρτάκια. Την τρυπάτε με ένα πιρούνι και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 20 λεπτά.
Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου προσθέτοντας και το ξύσμα λεμονιού. Τo αφήνετε να κρυώσει και τo απλώνετε πάνω στην τάρτα ή γεμίζετε τα ατομικά ταρτάκια.
Γαρνίρετε με τις φράουλες τις οποίες αλείφετε με 2 κουτ. σούπας μαρμελάδα της αρεσκείας σας.
*Το Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.