Ετοιμάζετε το Μίγμα 1·2·Bake! για Muffins Αλμυρά, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Προσθέτετε τις ελιές, τη λιαστή τομάτα και το τριμμένο ανθότυρο και ανακατεύετε καλά. Γεμίζετε τα φορμάκια κατά τα 2/3 και ψήνετε στους 170°C με 180 °C, για περίπου 30 λεπτά.
Muffins με λιαστή τομάτα και ελιές
Υλικά
- 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Muffins Αλμυρά
- 80 γρ. ελιές ψιλοκομμένες
- 80 γρ. λιαστή τομάτα ψιλοκομμένη
- 100 γρ. ανθότυρο τριμμένο
- 300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 90 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) σπορέλαιο
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Muffins Αλμυρά
- 80 γρ. ελιές ψιλοκομμένες
- 80 γρ. λιαστή τομάτα ψιλοκομμένη
- 100 γρ. ανθότυρο τριμμένο
- 300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 90 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) σπορέλαιο
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους