Muffins με σπανάκι και φέτα

Υλικά
  • 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Muffins Αλμυρά 
  • 250 γρ. σπανάκι πλυμένο (μόνο τα φύλλα)
  • 100 γρ. φέτα τριμμένη 
  • 300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα 
  • 90 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) σπορέλαιο  
  • 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Muffins Αλμυρά, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Σε μία κατσορόλα βάζετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το σπανάκι, μέχρι να μην έχει υγρά, το βγάζετε από την κατσαρόα και το ψιλοκόβετε καλά. Ρίχνετε το σπανάκι στο μίγμα μαζί με την τριμμένη φέτα και τα ανακατεύετε καλά. Γεμίζετε τα φορμάκια κατά τα 2/3 και ψήνετε στους 170°C με 180°C, για περίπου 30 λεπτά. 

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies