Βράζετε τη ζάχαρη με το νερό για ένα λεπτό, κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε τον εσπρέσο και το ουίσκι. Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Βάζετε σε πιατέλα τη μία Βάση για τούρτα με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ. Σιροπιάζετε με το 1/3 του σιροπιού, απλώνετε το 1/3 της κρέμας, πασπαλίζετε με λίγα φουντούκια και επαναλαμβάνετε τη διαδικασία με τα υπόλοιπα υλικά. Αφήνετε την τούρτα στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες και γαρνίρετε με το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ.
*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.