Τούρτα καπουτσίνο

Υλικά
  • 1 συσκευασία Βάση για τούρτα με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ 
  • 2 φάκελοι Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ 
  • 800 ml (4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 80 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) φουντούκια χοντροκομμένα

Υλικά για το σιρόπι

  • 60 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
  • 60 ml ( 1/3 φλιτζ. τσαγιού) νερό
  • 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) έτοιμος εσπρέσο
  • 15-20 γρ. (3-4 κουτ. σούπας) ουίσκι

Υλικά για το γαρνίρισμα 
2 κουτ. σούπας Κακάο ΓΙΩΤΗΣ 

Εκτέλεση

Βράζετε τη ζάχαρη με το νερό για ένα λεπτό, κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε τον εσπρέσο και το ουίσκι. Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Βάζετε σε πιατέλα τη μία Βάση για τούρτα με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ. Σιροπιάζετε με το 1/3 του σιροπιού, απλώνετε το 1/3 της κρέμας, πασπαλίζετε με λίγα φουντούκια και επαναλαμβάνετε τη διαδικασία με τα υπόλοιπα υλικά. Αφήνετε την τούρτα στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες και γαρνίρετε με το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ.

Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies