Βάζετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, το αλάτι, τη ζάχαρη σε ένα πολυμηχάνημα (μούλτι) και ανακατεύετε.
Στη συνέχεια, κόβετε σε κυβάκια το παγωμένο βούτυρο, βάζετε τη μισή ποσότητα και χτυπάτε για λίγα δευτερόλεπτα.
Έπειτα βάζετε την υπόλοιπη ποσότητα βούτυρο και χτυπάτε πάλι για λίγο. Τέλος, προσθέτετε το νερό και ανακατεύετε. Αλευρώνετε την επιφάνεια στον πάγκο και μεταφέρετε εκεί την ζύμη, ζυμώνετε ώστε να γίνει μια μπάλα, την τυλίγετε με μεμβράνη και την βάζετε στο ψυγείο για 1 ώρα. Βγάζετε την ζύμη απ’ το ψυγείο και την αφήνετε 15 λεπτά να μαλακώσει ώστε να μπορέσετε να την ανοίξετε.
Τοποθετείτε την ζύμη ανάμεσα σε 2 λαδόκολλες και την ανοίγετε με τον πλάστη. Μεταφέρετε σε μια ταρτιέρα 26-28 εκ. Πατάτε με τα δάχτυλα τη ζύμη μέχρι τα τοιχώματα. Την τρυπάτε με ένα πιρούνι παντού.
Βάζετε μια μεμβράνη και ένα βάρος από πάνω, πχ φασόλια. Την τοποθετείτε και πάλι στο ψυγείο για λίγο και προθερμαίνετε τον φούρνο στους 175°C.
Όταν είναι έτοιμος ο φούρνος, βάζετε ένα κομμάτι λαδόκολλα και ένα βάρος από πάνω. Ψήνετε για 20 λεπτά, στη συνέχεια αφαιρείτε το βάρος και τη λαδόκολλα και αλείφετε με έναν κρόκο αυγού με πινέλο και ψήνετε για άλλα 2-3 λεπτά στους 180°C.
Ετοιμάζετε τους 2 φακέλους Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ με γάλα, σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής.
Όταν η ζύμη της τάρτας κρυώσει εντελώς, απλώνετε την κρέμα ζαχαροπλαστικής επάνω της ομοιόμορφα.
Προσθέτετε τα φρούτα με διακοσμητικό τρόπο πάνω από την κρέμα ζαχαροπλαστικής.
Μόλις τελειώσετε, βάζετε την τάρτα στο ψυγείο για 2 ώρες πριν την σερβίρετε.
Την κόβετε σε τρίγωνα και μπορείτε να την γαρνίρετε επιπλέον στο πιάτο με λίγο δυόσμο.
Από τον chef Πέτρο Συρίγο.
*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.