Ταρτάκια με σοκολάτα φράουλας

Υλικά
  • 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ   
  • 300ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 25 γρ. Κουβερτούρα 54% Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
  • 190 γρ. (1 φάκελος) Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 150 γρ. (3/4  φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη 
  • 20 γρ. τριμμένο φουντούκι 
  • 1 φάκελος Σοκολάτα με γεύση Φράουλα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
  • 150ml (3⁄4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα ζαχαρούχο 
  • 1 φάκελος Party Décor ΓΙΩΤΗΣ  
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο φάκελο, χρησιμοποιώντας 300ml γάλα και προσθέτοντας την Κουβερτούρα 54% Κακάο ΓΙΩΤΗΣ στο τέλος. Αναμιγνύετε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ με τα φουντούκια και το βούτυρο, τοποθετείτε το μίγμα μπισκότου σε ατομικά μπολάκια αλουμινίου μιας χρήσεως και καλύπτετε τη βάση και τα πλαϊνά. Ψήνετε το μπισκότο για 15 λεπτά στους 170°C και βάζετε τα φορμάκια στο ψυγείο για 20 λεπτά. Μοιράζετε το έτοιμο Άνθος Αραβοσίτου στα μπολάκια και τα βάζετε πάλι στο ψυγείο, για άλλα 15 λεπτά. Σε ένα κατσαρολάκι, ζεσταίνετε το ζαχαρούχο, το κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε τη Σοκολάτα με γεύση Φράουλα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ, ανακατεύετε, και το μοιράζετε πάνω από την κρέμα με τη βοήθεια κορνέ. Τέλος, γαρνίρετε με τo Party Décor ΓΙΩΤΗΣ.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies