Κρέπες με καραμελωμένα ροδάκινα

Υλικά
  • 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Κρέπες 
  • 3 αυγά
  • 1 λίτρο (5 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) νερό
  • 60 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη 
  • 5 ροδάκινα
  • 60 γρ. Σιρόπι με γεύση Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ 
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ 
  • 1 φάκελος Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ 
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Κρέπες σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Καθαρίζετε και κόβετε σε φέτες τα ροδάκινα. Τα βάζετε σε τηγάνι μαζί με το Σιρόπι με γεύση Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ για 5 λεπτά.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου.
Στη συνέχεια γεμίζετε τις κρέπες με την κρέμα μιλφέιγ, το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και τα ροδάκινα και διπλώνετε σε τρίγωνο σχήμα.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies