Τάρτα φράουλα

Υλικά
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μπαβαρουάζ ΓΙΩΤΗΣ 
  • 500 ml (2 1/2 φλιτζ.τσαγιού) γάλα 
  • 1 συσκευασία ΓΙΩΤΗΣ Crème  
  • 10 φράουλες
  • 50 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) άχνη ζάχαρη
  • 1 φάκελος Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) φουντουκιά τριμμένα 
  • 100 γρ. (5 κουτ. σούπας) βούτυρο λιωμένο 
  • 20 ml (3 κουτ. σούπας) λικέρ μανταρίνι 
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε τη βάση για την τάρτα: σε ένα μπολ ανακατεύετε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ με τα τριμμένα φουντούκια, το λικέρ και το λιωμένο βούτυρο και απλώνετε το μίγμα στη βάση μιας ταρτιέρας διαμέτρου 24 εκατοστών. Στη συνέχεια ετοιμάζετε το ΓΙΩΤΗΣ Crème σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μπαβαρουάζ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Αναμειγνύετε την κρέμα ζαχαροπλαστικής μαζί με το Crème και απλώνετε το μίγμα πάνω από τη βάση της τάρτας.
Σε ένα ταψί τοποθετείτε 2 από τις 10 φράουλες κομμένες σε φέτες και πασπαλισμένες με άχνη ζάχαρη και τις αφήνετε για περίπου μισή ώρα, ώστε να βγει όλη η υγρασία. Στη συνέχεια σκουπίζετε τις φράουλες με ένα απορροφητικό χαρτί και τις προσθέτετε μέσα στην κρέμα της τάρτας. Αφήνετε την τάρτα να παγώσει για περίπου μιάμιση ώρα στο ψυγείο και τη γαρνίρετε με τις υπόλοιπες φράουλες που έχουν απομείνει. 

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies