Κορμός με κρέμα και βύσσινο

Υλικά

Για το τόμπους:

  • 3 αυγά
  • 90 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
  • 30 γρ. (5 κουτ. σούπας) Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
  • 30 γρ. (5 κουτ. σούπας) Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ
  • 20 γρ. (3 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ

Για τη γέμιση:

  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 200 γρ. βύσσινο κονσέρβα

Για το γαρνίρισμα:

  • 1 φάκελος Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα 
  • 8 κεράσια
  • 1 φάκελος Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ 
  • 6-7 φύλλα μέντας
Εκτέλεση

Χτυπάτε σε δυνατή ταχύτητα τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Κοσκινίζετε τα υπόλοιπα υλικά για το τόμπους και τα προσθέτετε στο μίγμα. Ανακατεύετε με μια μαρίζ. Απλώνετε το μίγμα σε τετράγωνο ταψί με λαδόκολλα. Ψήνετε στους 180°C για περίπου 10 με 15 λεπτά. Τυλίγετε το τόμπους σε ρολό.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Ανοίγετε το τόμπους και απλώνετε την κρέμα και από πάνω το βύσσινο. Τυλίγετε σε ρολό. Τοποθετείτε τον κορμό στο ψυγείο για 2 ώρες. Ετοιμάζετε το Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και καλύπτετε τον κορμό. Γαρνίρετε με τα κεράσια, τα φύλλα μέντας και την Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ.

Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 5/5
Ρυθμίσεις cookies