Μπαβαρουάζ καρύδας με Φρουί Ζελέ ανανά και μάνγκο

Υλικά
  • 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Ανανά ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μπαβαρουάζ ΓΙΩΤΗΣ
  • 500 ml (2 1/2  φλιτζ.τσαγιου) ρόφημα καρύδας
  • 30 γρ. καρύδα τριμμένη
  • 1 μάνγκο 
  • φύλλα μέντας
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Ανανά ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Στη συνέχεια, μοιράζετε το ζελέ σε έξι ποτηράκια και το αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να πήξει. Χτυπάτε στο μίξερ σε δυνατή ταχύτητα την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μπαβαρουάζ ΓΙΩΤΗΣ με το ρόφημα καρύδας και την τριμμένη καρύδα για πέντε λεπτά. Μοιράζετε την κρέμα στα ποτηράκια με το ζελέ. Γαρνίρετε με το μάνγκο κομμένο σε μικρούς κύβους και τα φύλλα μέντας.

Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μπαβαρουάζ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα. 

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies