Γλυκό με κρέμα καρύδας και Φρουί Ζελέ ανανά

Υλικά
  • 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Ανανά ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 400 ml (2 φλιτζ.τσαγιου) ρόφημα καρύδας
  • 30 γρ. καρύδα τριμμένη
  • 1 μάνγκο 
  • φύλλα μέντας
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Ανανά ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Στη συνέχεια, μοιράζετε το ζελέ σε έξι ποτηράκια και το αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να πήξει. Χτυπάτε στο μίξερ σε δυνατή ταχύτητα την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ με το ρόφημα καρύδας και την τριμμένη καρύδα για πέντε λεπτά. Μοιράζετε την κρέμα στα ποτηράκια με το ζελέ. Γαρνίρετε με το μάνγκο κομμένο σε μικρούς κύβους και τα φύλλα μέντας.
 

*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

 

 

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies