Σε ένα κάδο του μίξερ βάζετε όλα τα υλικά για τη ζύμη και τα χτυπάτε μέχρι να ομοιογενοποιηθούν. Στη συνέχεια απλώνετε τη ζύμη σε μεγάλο ταψί με λαδόκολλα και τη βάζετε στο ψυγείο για 15 λεπτά. Βγάζετε τη ζύμη από το ψυγείο και κόβετε με ένα φλιτζάνι στρογγυλά κομμάτια και τα τοποθετείτε σε μικρά ατομικά ταρτάκια. Ψήνετε στους 160°C για 20 λεπτά. Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, προσθέτοντας τις ίνες κρόκου Κοζάνης. Αφήνετε το Άνθος Αραβοσίτου να κρυώσει λίγο και το μοιράζετε στα ταρτάκια. Τέλος, ετοιμάζετε το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και γαρνίρετε τα ταρτάκια.
*Το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Λεμόνι και το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζονται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.