Παρασκευάζετε έναν φάκελο 'Aνθος Αραβοσίτου Στιγμής με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ και αφήνετε να κρυώσει.
Φτιάχνετε έναν φάκελο Φρουί Ζελέ Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ, κρατάτε 1 ποτήρι από το έτοιμο ζελέ και το υπόλοιπο το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει λίγο (όχι να πήξει).
Χτυπάτε στο μίξερ 1 Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Αναμιγνύετε πολύ καλά το Garni, την κρέμα και το ζελέ (που μόλις έχει αρχίσει να πήζει). Αν θέλετε προσθέτετε και φράουλες σε κομματάκια.
Σε ειδική φόρμα για τούρτες (με σούστα στα τοιχώματα) βάζετε μια στρώση σαβαγιάρ που έχετε βουτήξει στιγμιαία σε γάλα και κονιάκ.
Αδειάζετε τη μους στη φόρμα και καλύπτετε την επιφάνεια με το ζελέ που είχατε κρατήσει. Μπορείτε να προσθέσετε και κομμάτια φράουλας στο ζελέ της επιφάνειας. Αφήνετε την τούρτα μπαβαρουάζ στο ψυγείο για τουλάχιστον 4-5 ώρες και ξεφορμάρετε.
Τούρτα μπαβαρουάζ
Υλικά
- 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
- 350 ml γάλα
- 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
- 1 φάκελος (100 γρ.) Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
- 200 ml γάλα
- 100-150 γρ. σαβαγιάρ
- 50 ml γάλα
- 1-2 κουτ. σούπας κονιάκ
- Φράουλες για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
- 350 ml γάλα
- 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
- 1 φάκελος (100 γρ.) Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
- 200 ml γάλα
- 100-150 γρ. σαβαγιάρ
- 50 ml γάλα
- 1-2 κουτ. σούπας κονιάκ
- Φράουλες για το γαρνίρισμα
Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους