Κρουασάν με Cover Cream

Υλικά

Υλικά για 10 τεμάχια:

  • 200 γρ. Cover Cream ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 σφολιάτα
  • 1 αυγό για άλειμμα                                       

Για επικάλυψη:
200 γρ. Cover Cream ΓΙΩΤΗΣ

Εκτέλεση

Λιώνετε σε ένα μπεν μαρί το Cover Cream ΓΙΩΤΗΣ και με τη βοήθεια ενός κορνέ σχηματίζετε παχιές γραμμές σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και τις βάζετε στην κατάψυξη να παγώσουν. 

Έπειτα, ανοίγετε τη σφολιάτα και την κόβετε σε τρίγωνα κομμάτια. Βγάζετε τις παχιές γραμμές του Cover Cream από την κατάψυξη, κόβετε μπαράκια, τα τοποθετείτε στο φαρδύ τμήμα της σφολιάτας και ρολάρετε τα κρουασάν. Ακολουθείτε την ίδια διαδικασία σε όλα. Αλείφετε με αυγό και ψήνετε στους 200°C, στον αέρα, για περίπου 15 - 20 λεπτά, μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα.
Εάν θέλετε, μπορείτε να τα επικαλύψετε με Cover Cream για πιο γευστικό αποτέλεσμα.

Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies