Λιώνετε σε ένα μπεν μαρί την ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic και με τη βοήθεια ενός κορνέ σχηματίζετε παχιές γραμμές σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και τις βάζετε στην κατάψυξη να παγώσουν.
Έπειτα, ανοίγετε τη σφολιάτα και την κόβετε σε τρίγωνα κομμάτια. Βγάζετε τις παχιές γραμμές της ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic από την κατάψυξη, κόβετε μπαράκια, τα τοποθετείτε στο φαρδύ τμήμα της σφολιάτας και ρολάρετε τα κρουασάν. Ακολουθείτε την ίδια διαδικασία σε όλα. Αλείφετε με αυγό και ψήνετε στους 200°C, στον αέρα, για περίπου 15 - 20 λεπτά, μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα.
Για την επικάλυψη: Σε ένα μπεν μαρί λιώνετε την υπόλοιπη ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic και γαρνίρετε τα κρουασάν για ακόμη πιο απολαυστικό αποτέλεσμα.