Βάζετε στον κάδο του μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη να χτυπηθούν μέχρι να ασπρίσουν.
Προσθέτετε τα φρούτα, το βούτυρο μαλακωμένο, το ελαιόλαδο, το νερό ή το γάλα και τέλος τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, κοσκινισμένη. Βάζετε το μίγμα σε μια φόρμα κέικ και ψήνετε στους 170°C, στον αέρα, για περίπου 50 λεπτά. Μαλακώνετε σε ένα μπεν μαρί το Cover Cream ΓΙΩΤΗΣ και περιχύνετε το κέικ.
Tip! Καλό είναι να αφήσετε το κέικ για 20 λεπτά να κρυώσει και μετά να το καλύψετε με το Cover Cream.
Κέικ φρούτων με Cover Cream
Υλικά
- 2 αυγά
- 150 γρ. αποξηραμένα φρούτα ψιλοκομμένα
- 1 ξύσμα λεμονιού
- 500 γρ. (4 φλιτζ. τσαγιού) Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο
- 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
- 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
- 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) νερό ή γάλα
- 100 γρ. Cover Cream ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση
Υλικά
- 2 αυγά
- 150 γρ. αποξηραμένα φρούτα ψιλοκομμένα
- 1 ξύσμα λεμονιού
- 500 γρ. (4 φλιτζ. τσαγιού) Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο
- 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
- 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
- 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) νερό ή γάλα
- 100 γρ. Cover Cream ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους