Cheesecake με Cover Cream

Υλικά
  • 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) τυρί κρέμα 
  • 320 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 3 φάκελοι Ζελατίνη σε φύλλα ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 γρ. Cover Cream ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 130 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
Εκτέλεση

Βάζετε στον κάδο του μίξερ το Cover Cream ΓΙΩΤΗΣ μαζί με το τυρί κρέμα και χτυπάτε.
Βάζετε τη Ζελατίνη σε φύλλα ΓΙΩΤΗΣ σε κρύο νερό να μαλακώσει και ζεσταίνετε τη μισή ποσότητα γάλα. Στη συνέχεια, αναμιγνύετε το ζεστό με το κρύο γάλα και ρίχνετε τη ζελατίνη, τη διαλύετε και βάζετε το μίγμα στο ψυγείο για 20 λεπτά. 
Ανακατεύετε το βούτυρο με το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ, το στρώνετε σε μια στρογγυλή φόρμα διαμέτρου 24-26 εκ. που ανοίγει και το αφήνετε 15 λεπτά στο ψυγείο. Τέλος, ρίχνετε το μίγμα τυριού κρέμας πάνω στη στρώση του μπισκότου και το αφήνετε για περίπου 2 ώρες.
Μπορείτε να γαρνίρετε με Τριμμένο Μπισκότο, μαζί με ξύσμα πορτοκαλιού και γραμμές από Cover Cream με τη βοήθεια ενός πιρουνιού.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies