Ατομικές πάβλοβες με Cover Cream

Υλικά

Υλικά για τις ατομικές πάβλοβες:

  • 5 ασπράδια αυγού σε θερμοκρασία δωματίου
  • 150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) κρυσταλλική ζάχαρη
  • 150 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη
  • 1/2 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 πρέζα αλάτι

Υλικά για το cover σοκολάτας:

  • 200 γρ. Cover Cream ΓΙΩΤΗΣ 
  • 400 γρ. γιαούρτι
  • γλυκό κεράσι
Εκτέλεση

Για τις ατομικές πάβλοβες: Βάζετε στον κάδο του μίξερ τα ασπράδια αυγού και το αλάτι και χτυπάτε αρχικά σε χαμηλή ταχύτητα και στη συνέχεια δυναμώνετε, ώσπου να γίνει μαρέγκα. Καθώς χτυπάμε τα ασπράδια με το αλάτι στο μίξερ, ρίχνετε σιγά σιγά την κρυσταλλική ζάχαρη, ώστε να δημιουργηθεί μία γαλλική μαρέγκα. 
Στη συνέχεια, προσθέτετε το εκχύλισμα βανίλιας  και την άχνη ζάχαρη και ανακατεύουμε απαλά με μία σπάτουλα (μαρίζ). Σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί, σχηματίζετε 9 μικρές λακκούβες με τη μαρέγκα. 
Ψήνετε στους 80°C αέρα για περίπου 2 ώρες. Αφήνετε να κρυώσουν καλά. 
Για το cover σοκολάτας: Ρίχνετε σε ένα μπολ το Cover Cream ΓΙΩΤΗΣ με το γιαούρτι μαζί και χτυπάτε δυνατά με τη βοήθεια ενός αυγοδάρτη, ώστε να ομογενοποιηθούν. 
Στη συνέχεια, βάζετε το μίγμα σε μία σακούλα ζαχαροπλαστικής και με το κορνέ γεμίζετε τις ατομικές πάβλοβες. Τέλος, προσθέτετε το γλυκό κεράσι.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies