Χτυπάτε στο μίξερ τα αυγά με το μέλι μέχρι να αφρατέψουν.Καθαρίζετε και κόβετε τα μήλα σε πολύ μικρά κυβάκια και τα αναατεύετε με τη Φαρίνα Βρώμης ΓΙΩΤΗΣ. Προσθέτετε το μίγμα στον κάδο του μίξερ και ανακατεύετε καλά με ένα κουτάλι. Στη συνέχεια προσθέτετε το ελαιόλαδο, το νερό και την κανέλα και συνεχίζετε το ανακάτεμα μέχρι η ζύμη να γίνει ομοιογενής. Αδειάζετε τη ζύμη σε μια μεγάλη στρογγυλή φόρμα για κέικ την οποία έχετε βουτυρώσει και αλευρώσει καλά. Ψήνετε στους 160°C-170°C στον αέρα για 50 λεπτά περίπου.
Κέικ βρώμης με μήλα
Υλικά
- 1 Φαρίνα Βρώμης ΓΙΩΤΗΣ
- 1,5 γρ. (1 κοφτό κουτ. γλυκού) κανέλα
- 150 γρ. (6 γεμάτες κουτ. σούπας) μέλι
- 3 αυγά
- 3 μεσαίου μεγέθους κόκκινα μήλα
- 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
- 130 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) νερό
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 Φαρίνα Βρώμης ΓΙΩΤΗΣ
- 1,5 γρ. (1 κοφτό κουτ. γλυκού) κανέλα
- 150 γρ. (6 γεμάτες κουτ. σούπας) μέλι
- 3 αυγά
- 3 μεσαίου μεγέθους κόκκινα μήλα
- 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
- 130 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) νερό
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους