Προσθέτετε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο ή τη μαργαρίνη, την Καστανή Ζάχαρη Fytro, το μέλι, τα αυγά και το αλάτι και τα χτυπάτε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε τη Φαρίνα Βρώμης ΓΙΩΤΗΣ εναλλάξ με το γάλα και στη συνέχεια προσθέτετε την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ. Συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι η ζύμη να ομοιογενοποιηθεί. Στη συνέχεια, την πλάθετε σε σχήμα μακρόστενου κυλίνδρου, την τυλίγετε σε μεμβράνη και την τοποθετείτε στο ψυγείο για 30 λεπτά περίπου. Κόβετε τη ζύμη κάθετα σε λεπτά στρογγυλά μπισκότα (30 τεμάχια περίπου), τα τοποθετείτε σε ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C στον αέρα για 20-25 λεπτά.
Μπισκότα βρώμης
Υλικά
- 1 Φαρίνα Βρώμης ΓΙΩΤΗΣ
- 2 γρ. (1/2 κοφτό κουτ. γλυκού) αλάτι
- 180 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 25 γρ. (1 κουτ. σούπας) βούτυρο ή μαργαρίνη
- 2 αυγά
- 40 γρ. (4 κουτ. σούπας) Καστανή Ζάχαρη Fytro
- 65 γρ. (6 κουτ. γλυκού) μέλι
- 50 γρ. Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 Φαρίνα Βρώμης ΓΙΩΤΗΣ
- 2 γρ. (1/2 κοφτό κουτ. γλυκού) αλάτι
- 180 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 25 γρ. (1 κουτ. σούπας) βούτυρο ή μαργαρίνη
- 2 αυγά
- 40 γρ. (4 κουτ. σούπας) Καστανή Ζάχαρη Fytro
- 65 γρ. (6 κουτ. γλυκού) μέλι
- 50 γρ. Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους