Αλμυρές κρέπες με κολοκύθι

Υλικά

Για τις κρέπες:

  • 1 κουτί Μίγμα για Kρέπες ΓΙΩΤΗΣ 
  • 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) νερό
  • 2 κουτ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 1 κουτ. σούπας φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κουτ. γλυκού ρίγανη

Για τη γέμιση:

  • 750 γρ. κολοκυθάκια 
  • 150 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) γραβιέρα τριμμένη
  • 300 γρ. φέτα
  • 150 γρ. κρεμμύδι ξερό
  • 3 κουτ. σούπας φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1 κουτ. σούπας βασιλικός φρέσκος
  • 1 κουτ. σούπας μαϊντανός
  • 1 κουτ. σούπας ρίγανη
  • 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι 
  • πιπέρι
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε τις Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, προσθέτοντας στον χυλό τα μυρωδικά. Τρίβετε τα κολοκυθάκια και τα σοτάρετε με το ελαιόλαδο μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά τους. Προσθέτετε τα κρεμμύδια και συνεχίζετε μέχρι να πάρουν χρώμα. Προσθέτετε τα μυρωδικά, το αλάτι, το πιπέρι και τα τυριά. Τέλος, μοιράζετε τη γέμιση στις κρέπες και διπλώνετε στα 2 σε σχήμα τριγώνου. 

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 5/5
Ρυθμίσεις cookies