Παιδική πίτσα

Υλικά
  • 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Πίτσα 
  • 130 γρ. (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) μοτσαρέλα τριμμένη
  • 130 γρ. (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γκούντα τριμμένο
  • 2 κομμάτια φρέσκια μοτσαρέλα
  • 150 γρ. γαλοπούλα σε φέτες
  • ελιές σε ροδελες
  • 1 κίτρινη πιπεριά
  • 8 τοματάκια cherry                                                 


Για τη σάλτσα:

  • 250 γρ. τοματάκια αποφλοιωμένα
  • 30 γρ. (6 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη
  • 1 κουτ. γλυκού ρίγανη
  • 3 φύλλα βασιλικού
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Πίτσα σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Σοτάρετε το σκόρδο με το λάδι. Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά της σάλτσας και σιγοβράζετε. Αφαιρείτε το σκόρδο.
Κόβετε τη ζύμη σε οκτώ κομμάτια (95 γραμ. το καθένα). Ανοίγετε σε μικρά πιτσάκια και μοιράζετε τη σάλτσα. Απλώνετε τη γαλοπούλα και το τριμμένο τυρί και ψήνετε στους 180ºC για 15 λεπτά.
Βάζουμε μία ροδέλα φρέσκιας μοτσαρέλας σε κάθε πιτσάκι, ελιές για μάτια, πιπεριά για μαλλιά και τοματάκια κομμένα στη μέση για μύτη και ψήνετε για άλλα 10 λεπτά περίπου.

Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies