Ετοιμάζετε το μίγμα για το κέικ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας της Φαρίνας ΓΙΩΤΗΣ, τη βασική συνταγή για κέικ: https://www.sintages-jotis.gr/Recipe/219/Page/1165/Keik-klasiko/. Προσθέτετε το Kακάο ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε απαλά μέχρι να ενσωματωθεί. Αδειάζετε το μίγμα σε μία στρογγυλή φόρμα διαμέτρου 26 εκ, μία στρογγυλή φόρμα διαμέτρου 26 εκ. τις οποίες έχετε αλευρώσει και βουτυρώσει. Ψήνετε στους 165°C για 50-60 λεπτά. Τα βγάζετε από το φούρνο, αναποδογυρίζετε και αφήνετε να κρυώσουν και ξεφορμάρετε.
Ετοιμάζετε το γλάσο σοκολάτας: Λιώνετε την Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ και προσθέτετε το γάλα και 2-3 κουτ. σούπας λικέρ της αρεσκείας σας.
Αφού κρυώσει το κέικ, το κόβετε στην μέση και ραντίζετε και τα 2 κομμάτια με γάλα στο οποίο έχετε προσθέσει λικέρ. Απλώνετε την μαρμελάδα βατόμουρο και πασπαλίζετε με κομμάτια φουντουκιού, τοποθετείτε και το άλλο κομμάτι από πάνω, περιχύνετε με το γλάσο σοκολάτας και διακοσμείτε με φρούτα.