Ζύμες

  • Γεμιστό τσουρέκι με σοκολάτα και μπισκότο
    Γεμιστό τσουρέκι με σοκολάτα και μπισκότο
    Διαλύετε τη Φρέσκια Μαγιά ΓΙΩΤΗΣ σε λίγο χλιαρό γάλα και προσθέτετε λίγο Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, κάνοντας ένα χιλό. Σκεπάζετε με μια πετσέτα και αφήνετε για μισή ώρα περίπου, μέχρι να φουσκώσει.
  • Πασχαλινά κουλουράκια με σουσάμι
    Πασχαλινά κουλουράκια με σουσάμι
    Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο (ή τη μαργαρίνη) με τη ζάχαρη για να αφρατέψουν. Έπειτα, προσθέτετε τα 2 αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να φουσκώσουν.
  • Πασχαλινά Κουλουράκια
    Πασχαλινά Κουλουράκια
    Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C. Τοποθετείτε στον κάδο του μίξερ τη ζάχαρη, το βούτυρο (ή τη μαργαρίνη), τα αυγά και τις βανίλιες και χτυπάτε σε δυνατή ταχύτητα με το σύρμα για 6-7 λεπτά μέχρι να ασπρίσει και να φουσκώσει το μίγμα.
  • Στόλεν με μαρμελάδα κάστανο
    Στόλεν με μαρμελάδα κάστανο
    Ζεσταίνετε ελαφρώς το άγλα και διαλύετε τη Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ.
  • Muffins red velvet
    Muffins red velvet
    Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 150°C. Χτυπάτε στο μίξερ για 5 λεπτά περίπου το βούτυρο με τη ζάχαρη, μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε ένα - ένα τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Ρυθμίσεις cookies