Ζύμες

  • Μπουγάτσα με κρέμα σιμιγδάλι
    Μπουγάτσα με κρέμα σιμιγδάλι
    Για το φύλλο: Βάζετε όλα τα υλικά μέσα στον κάδο του μίξερ χρησιμοποιώντας 2 1/2 κουτ. σούπας βούτυρο λιωμένο και χτυπάτε με το γάντζο για 5-7 λεπτά.
  • Κουραμπιέδες με κάρδαμο και αλεύρι αμυγδάλου
    Κουραμπιέδες με κάρδαμο και αλεύρι αμυγδάλου
    Χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη να αφρατέψουν και στη συνέχεια προσθέτετε τους ξηρούς καρπούς και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά.
  • Γεμιστό τσουρέκι με σοκολάτα και μπισκότο
    Γεμιστό τσουρέκι με σοκολάτα και μπισκότο
    Διαλύετε τη Φρέσκια Μαγιά ΓΙΩΤΗΣ σε λίγο χλιαρό γάλα και προσθέτετε λίγο Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, κάνοντας ένα χιλό. Σκεπάζετε με μια πετσέτα και αφήνετε για μισή ώρα περίπου, μέχρι να φουσκώσει.
  • Πασχαλινά κουλουράκια με σουσάμι
    Πασχαλινά κουλουράκια με σουσάμι
    Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο (ή τη μαργαρίνη) με τη ζάχαρη για να αφρατέψουν. Έπειτα, προσθέτετε τα 2 αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να φουσκώσουν.
  • Πασχαλινά Κουλουράκια
    Πασχαλινά Κουλουράκια
    Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C. Τοποθετείτε στον κάδο του μίξερ τη ζάχαρη, το βούτυρο (ή τη μαργαρίνη), τα αυγά και τις βανίλιες και χτυπάτε σε δυνατή ταχύτητα με το σύρμα για 6-7 λεπτά μέχρι να ασπρίσει και να φουσκώσει το μίγμα.
Ρυθμίσεις cookies