Ξηροί καρποί

  • Dacquoise cake δύο είδη κουβερτούρας και ξηρούς καρπούς
    Dacquoise cake δύο είδη κουβερτούρας και ξηρούς καρπούς
    Για το dacquoise • Προθερμαίνουμε το φούρνο στον αέρα, στους 200°C. • Στον κάδο του μπλέντερ προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς και τους χτυπάμε, μέχρι να θρυμματιστούν σε πολύ μικρά κομμάτια.
  • Παγωτό Κορμός Βερίκοκο
    Παγωτό Κορμός Βερίκοκο
    Ετοιμάζετε το Μίγμα για Παγωτό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, χρησιμοποιώντας (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα.
  • Cheesecake με σοκολάτα και φουντούκια
    Cheesecake με σοκολάτα και φουντούκια
    Για τη γέμιση · Σε ένα ζεστό μπεν μαρί προσθέτουμε την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ κομμένη σε κομμάτια και λιώνουμε για 2 λεπτά, ανακατεύοντας με μία μαρίζ.
  • Καρυδόπιτα με επικάλυψη σοκολάτας
    Καρυδόπιτα με επικάλυψη σοκολάτας
    Για το σιρόπι • Αρχικά, σε μια μεσαία κατσαρόλα, βάζουμε όλα τα υλικά για το σιρόπι, σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
  • Σοκολατένιο Sundae με brownies, παγωτό παρφέ σοκολάτα και σιρόπι βύσσινο
    Σοκολατένιο Sundae με brownies, παγωτό παρφέ σοκολάτα και σιρόπι βύσσινο
    Για το brownies: Ετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Brownies & Σοκολατόπιτα, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού για το brownies και προσθέτετε στο μίγμα την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ ψιλοκομμένη.
Ρυθμίσεις cookies