Ξηροί καρποί

  • Cheesecake με σοκολάτα και φουντούκια
    Cheesecake με σοκολάτα και φουντούκια
    Για τη γέμιση · Σε ένα ζεστό μπεν μαρί προσθέτουμε την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ κομμένη σε κομμάτια και λιώνουμε για 2 λεπτά, ανακατεύοντας με μία μαρίζ.
  • Καρυδόπιτα με επικάλυψη σοκολάτας
    Καρυδόπιτα με επικάλυψη σοκολάτας
    Για το σιρόπι • Αρχικά, σε μια μεσαία κατσαρόλα, βάζουμε όλα τα υλικά για το σιρόπι, σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
  • Σοκολατένιο Sundae με brownies, παγωτό παρφέ σοκολάτα και σιρόπι βύσσινο
    Σοκολατένιο Sundae με brownies, παγωτό παρφέ σοκολάτα και σιρόπι βύσσινο
    Για το brownies: Ετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Brownies & Σοκολατόπιτα, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού για το brownies και προσθέτετε στο μίγμα την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ ψιλοκομμένη.
  • Παγωτό Κορμός Snickers
    Παγωτό Κορμός Snickers
    Ετοιμάζετε το Μίγμα για Παγωτό με γεύση Παρφέ Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, χρησιμοποιώντας 2 φλιτζ. τσαγιού γάλα. Λιώνετε τη σοκολάτα και την προσθέτετε στο μίγμα.
  • Τρουφάκια με βρώμη και ξηρούς καρπούς
    Τρουφάκια με βρώμη και ξηρούς καρπούς
    Ανακατεύετε σε ένα μπολ όλα τα υλικά. Πλάθετε μπαλάκια και πασπαλίζετε με τα χοντροκομμένα φουντούκια και το αμύγδαλο κροκάν.
Ρυθμίσεις cookies