Ξηροί καρποί

  • Τούρτα παρφέ με καραμελωμένα αμύγδαλα
    Τούρτα παρφέ με καραμελωμένα αμύγδαλα
    Σε ένα τηγάνι βάζετε το βούτυρο και τα ολόκληρα αμύγδαλα. Πασπαλίζετε με τα ¾ της ζάχαρης, προσθέτετε ½ φλιτζ. τσαγιού νερό και ανακατεύετε σε δυνατή φωτιά
  • Φανουρόπιτα
    Φανουρόπιτα
    Χτυπάτε το λάδι με τη ζάχαρη. Προσθέτετε τον χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού. Προσθέτετε σταδιακά τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ και μετά τα μπαχαρικά
  • Ροζέτες αμυγδάλου
    Ροζέτες αμυγδάλου
    Στο μπολ του μίξερ ανακατεύετε όλα τα υλικά με το φτερό. Αν το μίγμα είναι πολύ μαλακό προσθέτετε 1-2 κουταλιές της σούπας Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ.
  • Σοκολατάκια αμυγδάλου
    Σοκολατάκια αμυγδάλου
    Βρέχετε τα αμύγδαλα με το ποτό, πασπαλίζετε με τη ζάχαρη άχνη, τα ανακατεύετε και τα περνάτε από το μπλέντερ μέχρι να γίνουν μια πάστα. Πλάθετε την πάστα σε μπαλάκια και βάζετε...
  • Μπισκότα φουντουκιού
    Μπισκότα φουντουκιού
    Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180° C. Ανακατεύετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ με το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ και το αλάτι και τα κοσκινίζετε όλα μαζί. Προσθέτετε...