Λιώνετε την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ και το βούτυρο, προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το κακάο, τη ζάχαρη άχνη και το μπισκότο, ανακατεύετε και βάζετε το μίγμα στο ψυγείο, για 1 ώρα περίπου.
Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου με Βρώμη γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και το αφήνετε στο ψυγείο να κρυώσει για μισή ώρα περίπου.
Για τη ζύμη:
Ανακατεύετε στο μίξερ με τον γάντζο όλα τα υλικά για τη ζύμη. Έπειτα τη δουλεύετε για 1 λεπτό με τα χέρια, έτσι ώστε να ομογενοποιηθεί πλήρως.