Τάρτες - Πίτες

  • Μπουγάτσα με κρέμα σιμιγδάλι
    Μπουγάτσα με κρέμα σιμιγδάλι
    Για το φύλλο: Βάζετε όλα τα υλικά μέσα στον κάδο του μίξερ χρησιμοποιώντας 2 1/2 κουτ. σούπας βούτυρο λιωμένο και χτυπάτε με το γάντζο για 5-7 λεπτά.
  • Ταρτάκια με κρέμα και φρούτα
    Ταρτάκια με κρέμα και φρούτα
    Ετοιμάζετε τη βάση: Προσθέτετε όλα τα υλικά, για τα ταρτάκια, στον κάδο του μίξερ και χτυπάτε με το φτερό μέχρι να γίνουν ένα ζυμάρι.
  • Ταρτάκια φρούτων
    Ταρτάκια φρούτων
    Χτυπάτε για 2 λεπτά στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και τους κρόκους αυγών. Στη συνέχεια προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζετε το χτύπημα για 1 λεπτό. Ανοίγετε τη ζύμη και τη βάζετε σε βουτυρωμένα μικρά φορμάκια για τάρτες.
  • Τάρτα με πορτοκάλι και επικάλυψη σοκολάτας
    Τάρτα με πορτοκάλι και επικάλυψη σοκολάτας
    Για τη ζύμη • Στον κάδο του μίξερ προσθέτουμε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, κοσκινισμένα την άχνη ζάχαρη και το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, λίγο αλάτι και ανακατεύουμε για 30 λεπτά με ένα σύρμα χειρός.
  • Τάρτα με ροδάκινο και μύρτιλα
    Τάρτα με ροδάκινο και μύρτιλα
    Βάζετε τα υλικά για τη ζύμη στο μίξερ και ζυμώνετε με τον γάντζο μέχρι να ξεκολλάει από τα τοιχώματα. Καλύπτετε με μεμβράνη και βάζετε στο ψυγείο για μισή ώρα.
Ρυθμίσεις cookies