Τάρτες - Πίτες

  • Τάρτα με καραμελωμένα αμύγδαλα και κρέμα μιλφέιγ
    Τάρτα με καραμελωμένα αμύγδαλα και κρέμα μιλφέιγ
    Βάζετε στον κάδο του μίξερ όλα τα υλικά για τη ζύμη και ανακατεύετε πολύ λίγο, ίσα-ίσα να γίνει μια μαλακή μάζα.
  • Τάρτα σοκολάτας με κόκκινα φρούτα
    Τάρτα σοκολάτας με κόκκινα φρούτα
    Για την προετοιμασία της ζύμης: Χτυπάτε στο μίξερ με το φτερό τη Ζάχαρη Άχνη Ανθός με τα αυγά. Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζετε το χτύπημα, μέχρι να γίνει μία ομοιογενής μπάλα,
  • Μηλόπιτα
    Μηλόπιτα
    Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220°C στις αντιστάσεις. Καθαρίζετε τα μήλα, τα κόβετε σε φέτες, τα απλώνετε σε ένα ταψί και τα περιχύνετε με τη μαργαρίνη.
  • Πάστα Φλώρα
    Πάστα Φλώρα
    Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200°C στις αντιστάσεις τους ή 150°C αέρα. Προσθέτετε στο μίξερ το βούτυρο, το Επιτραπέζιο Γλυκαντικό σε σκόνη Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ, το αυγό, το γάλα και το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ.
  • Ταρτάκια σοκολάτας
    Ταρτάκια σοκολάτας
    Για τη ζύμη: Χτυπάτε με το φτερό όλα τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Καλύπτετε το μίγμα με μια μεμβράνη και το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει για 2-3 ώρες.