Καθημερινές

  • Σαλάτα πλιγούρι με  καλαμπόκι και κοτόπουλο
    Σαλάτα πλιγούρι με καλαμπόκι και κοτόπουλο
    Σε ένα τηγάνι σοτάρετε το κοτόπουλο και από τις δύο πλευρές και στη συνέχεια το ψήνετε στους 170ºC αέρα για 20 λεπτά.
  • Ψωμί τοστ pain de mie
    Ψωμί τοστ pain de mie
    Αφήνετε το βούτυρο σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, έως ότου μαλακώσει. Σε ένα μπολ προσθέτετε το βούτυρο και το χλιαρό γάλα και διαλύετε καλά τη μαγιά που περιέχεται στη συσκευασία
  • Αλμυρό κέικ αλλαντικών
    Αλμυρό κέικ αλλαντικών
    Χτυπάτε στο μίξερ τα αυγά με το βούτυρο μέχρι να αφρατέψουν, προσθέτετε το τυρί, το ζαμπόν, την κοσκινισμένη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε ελαφρά.
  • Πεϊνιρλί με καραμελωμένα κρεμμύδια
    Πεϊνιρλί με καραμελωμένα κρεμμύδια
    Ετοιμάζετε τη ζύμη σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας 1·2·Bake! Μίγμα για Ζύμη Πίτσας και την αφήνετε να ξεκουραστεί για 15 λεπτά ή μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο.
  • Μοσχαράκι λεμονάτο με πουρέ σελινόριζας
    Μοσχαράκι λεμονάτο με πουρέ σελινόριζας
    Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε στο ελαιόλαδο το μοσχάρι. Προσθέτετε το καρότο, το σέλινο, το Χυμό Λεμονιού Realemon και το νερό και σιγοβράζετε σε χαμηλή θερμοκρασία για περίπου 3 ώρες.