Φρούτα

  • Μιλφέιγ ροδάκινο
    Μιλφέιγ ροδάκινο
    Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευσίας και το αφήνετε να κρυώσει (όχι να πήξει).
  • Φρουί Ζελέ ρόδι με κρέμα και μπισκότο αμυγδάλου
    Φρουί Ζελέ ρόδι με κρέμα και μπισκότο αμυγδάλου
    Ετοιμάζετε το Φρουί Zελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Ρόδι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το αφήνετε να κρυώσει.
  • Cheesecake με σοκολάτα και φουντούκια
    Cheesecake με σοκολάτα και φουντούκια
    Για τη γέμιση · Σε ένα ζεστό μπεν μαρί προσθέτουμε την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ κομμένη σε κομμάτια και λιώνουμε για 2 λεπτά, ανακατεύοντας με μία μαρίζ.
  • Σοκολατένιο Sundae με brownies, παγωτό παρφέ σοκολάτα και σιρόπι βύσσινο
    Σοκολατένιο Sundae με brownies, παγωτό παρφέ σοκολάτα και σιρόπι βύσσινο
    Για το brownies: Ετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Brownies & Σοκολατόπιτα, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού για το brownies και προσθέτετε στο μίγμα την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ ψιλοκομμένη.
  • Γλυκό ψυγείου με Άνθος Αραβοσίτου, μπισκότα σοκολάτας και Φρουί Ζελέ φράουλα
    Γλυκό ψυγείου με Άνθος Αραβοσίτου, μπισκότα σοκολάτας και Φρουί Ζελέ φράουλα
    Για τη βάση: Ζεσταίνετε λίγο το γάλα να γίνει χλιαρό. Παίρνετε ένα ταψάκι ή πυρέξ 30 x 30 εκ., βουτάτε ένα-ένα τα μπισκότα στο χλιαρό γάλα και τα στρώνετε στο ταψί.
Ρυθμίσεις cookies