Πάσχα

  • Τσουρέκι με γέμιση πραλίνα
    Τσουρέκι με γέμιση πραλίνα
    Ανακατεύετε στο μπολ του μίξερ με την βοήθεια ενός σύρματος χειρός τη Νωπή Μαγιά ΓΙΩΤΗΣ με το νερό και 1 φλιτζ. τσαγιού Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ να γίνει προζύμι.
  • Σαρλότ με κρέμα πραλίνας
    Σαρλότ με κρέμα πραλίνας
    Σε ένα κατσαρολάκι βράζετε τη ζάχαρη με το νερό και προσθέτετε το κονιάκ. Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου.
  • Μιλφέιγ Καραμέλας
    Μιλφέιγ Καραμέλας
    Κόβετε τη σφολιάτα σε τρίγωνα και την ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220°C αέρα.
  • Κουλούρια Βανίλιας με αμύγδαλα
    Κουλούρια Βανίλιας με αμύγδαλα
    Χτυπάτε στο μίξερ στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό, το βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη, το μέλι, τη βανίλια και το πικραμύγδαλο για ένα λεπτό και μετά συνεχίζετε στη δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν.
  • Κουλούρια δίχρωμα
    Κουλούρια δίχρωμα
    Χτυπάτε στο μίξερ στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό, το βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη, το μέλι, τη βανίλια και το ξύσμα πορτοκαλιού για ένα λεπτό και μετά συνεχίζετε στη δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν.