Κρέμες - Μους

  • Μιλφέιγ ροδάκινο
    Μιλφέιγ ροδάκινο
    Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευσίας και το αφήνετε να κρυώσει (όχι να πήξει).
  • Φρουί Ζελέ ρόδι με κρέμα και μπισκότο αμυγδάλου
    Φρουί Ζελέ ρόδι με κρέμα και μπισκότο αμυγδάλου
    Ετοιμάζετε το Φρουί Zελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Ρόδι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το αφήνετε να κρυώσει.
  • Γλυκό ψυγείου με Άνθος Αραβοσίτου, μπισκότα σοκολάτας και Φρουί Ζελέ φράουλα
    Γλυκό ψυγείου με Άνθος Αραβοσίτου, μπισκότα σοκολάτας και Φρουί Ζελέ φράουλα
    Για τη βάση: Ζεσταίνετε λίγο το γάλα να γίνει χλιαρό. Παίρνετε ένα ταψάκι ή πυρέξ 30 x 30 εκ., βουτάτε ένα-ένα τα μπισκότα στο χλιαρό γάλα και τα στρώνετε στο ταψί.
  • Κρέμα σοκολάτα- φράουλα με Βατόμουρα
    Κρέμα σοκολάτα- φράουλα με Βατόμουρα
    Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, προσθέτοντας κατά το βράσιμο τον κρόκο αυγού και το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ.
  • Panna Cotta ροδάκινο
    Panna Cotta ροδάκινο
    Ετοιμάζετε την Panna Cotta με Σιρόπι με γεύση Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Μοιράζετε το μισό μίγμα σε 4 ποτήρια και τα βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν.
Ρυθμίσεις cookies