Δείπνο για 2

  • Τερίνα σοκολάτας
    Τερίνα σοκολάτας
    Λιώνετε σε μπεν μαρί την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ. Μουλιάζετε με 2 κουταλιές της σούπας νερό τη Ζελατίνη σε Φύλλα ΓΙΩΤΗΣ και την διαλύετε σε λίγο ζεστό γάλα.
  • Τούρτα πραλίνα με βάση από Bran Flakes Fytro και γλάσο
    Τούρτα πραλίνα με βάση από Bran Flakes Fytro και γλάσο
    Ανακατεύετε όλα τα υλικά για τη βάση και την απλώνετε σε μια στρογγυλή φόρμα ή τετράγωνη με διαστάσεις 20x20 εκατοστά.
  • Μηλόπιτα με Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ
    Μηλόπιτα με Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ
    Ζυμώνετε στο μίξερ όλα τα υλικά της ζύμης, εκτός από το βούτυρο, το οποίο προσθέτετε σιγά- σιγά, μέχρι να ξεκολλάει η ζύμη από τα τοιχώματα του κάδου.
  • Τούρτα με ΓΙΩΤΗΣ Crème και φρούτα του δάσους
    Τούρτα με ΓΙΩΤΗΣ Crème και φρούτα του δάσους
    Χτυπάτε τα ΓΙΩΤΗΣ Crème, μέχρι να αφρατέψουν. Χτυπάτε το Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, προσθέτετε το 1/4 στο χτυπημένο ΓΙΩΤΗΣ Crème και ανακατεύετε.
  • Boston Cake
    Boston Cake
    Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη, μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος, ένα-ένα τα αυγά και στο τέλος τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, συνεχίζοντας το χτύπημα στη χαμηλή ταχύτητα για 1 λεπτό.