Δείπνο για 2

  • Panna Cotta ροδάκινο
    Panna Cotta ροδάκινο
    Ετοιμάζετε την Panna Cotta με Σιρόπι με γεύση Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Μοιράζετε το μισό μίγμα σε 4 ποτήρια και τα βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν.
  • Panna Cotta σοκολάτας
    Panna Cotta σοκολάτας
    Ετοιμάζετε την Panna Cotta με Σιρόπι Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, προσθέτοντας στο γάλα που βράζει τα φύλλα δυόσμου.
  • Μιλφέιγ με Σαβαγιάρ
    Μιλφέιγ με Σαβαγιάρ
    Ψιλοκόβετε τις μισές φράουλες και τις υπόλοιπες τις κόβετε σε ροδέλες. Στον κάδο του μίξερ χτυπάτε το ΓΙΩΤΗΣ Crème όπως αναγράφεται στις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Ατομικές πάβλοβες με Cover Cream
    Ατομικές πάβλοβες με Cover Cream
    Για τις ατομικές πάβλοβες: Βάζετε στον κάδο του μίξερ τα ασπράδια αυγού και το αλάτι και χτυπάτε αρχικά σε χαμηλή ταχύτητα και στη συνέχεια δυναμώνετε, ώσπου να γίνει μαρέγκα.
  • Μιλφέιγ πραλίνας με Cover Cream & σάλτσα βατόμουρου
    Μιλφέιγ πραλίνας με Cover Cream & σάλτσα βατόμουρου
    Ψήνετε τη σφολιάτα στον φούρνο στους 170°C, στον αέρα, για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να καραμελώσει. Τη βγάζετε και την κόβετε σε σχήμα της αρεσκείας σας.
Ρυθμίσεις cookies