Δείπνο για 2

  • Μιλφέιγ με Σαβαγιάρ
    Μιλφέιγ με Σαβαγιάρ
    Ψιλοκόβετε τις μισές φράουλες και τις υπόλοιπες τις κόβετε σε ροδέλες. Στον κάδο του μίξερ χτυπάτε το ΓΙΩΤΗΣ Crème όπως αναγράφεται στις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Μιλφέιγ πραλίνας με Cover Cream & σάλτσα βατόμουρου
    Μιλφέιγ πραλίνας με Cover Cream & σάλτσα βατόμουρου
    Ψήνετε τη σφολιάτα στον φούρνο στους 170°C, στον αέρα, για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να καραμελώσει. Τη βγάζετε και την κόβετε σε σχήμα της αρεσκείας σας.
  • Μπαβαρουάζ καρύδας με Φρουί Ζελέ ανανά και μάνγκο
    Μπαβαρουάζ καρύδας με Φρουί Ζελέ ανανά και μάνγκο
    Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Ανανά ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Στη συνέχεια, μοιράζετε το ζελέ σε έξι ποτηράκια και το αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να πήξει
  • Κρέμα φουντουκιού
    Κρέμα φουντουκιού
    Ετοιμάζετε το Garni με γεύση σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
  • Τριμμένο μπισκότο με καραμέλα
    Τριμμένο μπισκότο με καραμέλα
    Για την καραμέλα: Βάζετε τη ζάχαρη με το νερό να βράσουν, μέχρι να αρχίσει να σκουραίνει η ζάχαρη και στη συνέχεια ρίχνετε την κρέμα γάλακτος, το βούτυρο και το αλάτι, συνεχίζοντας το βράσιμο προσεκτικά για άλλα 5 λεπτά
Ρυθμίσεις cookies