Δείπνο για 2

  • Τράιφλ με λευκή σοκολάτα, κρέμα cheesecake και σταφύλια
    Τράιφλ με λευκή σοκολάτα, κρέμα cheesecake και σταφύλια
    Σε ένα μπολ, ρίχνετε το λιωμένο βούτυρο, τον δυόσμο και το μισό από το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε με τα χέρια, μέχρι να δημιουργηθεί μία ομοιογενής ζύμη.
  • Ζελέ κεράσι με κρέμα γιαουρτιού και σπόρους τσία
    Ζελέ κεράσι με κρέμα γιαουρτιού και σπόρους τσία
    Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση κεράσι ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, το μοιράζετε σε 6 ποτηράκια και τα βάζετε στο ψυγείο για να πήξει το ζελέ.
  • Μους λευκής και μαύρης σοκολάτας με τόνκα
    Μους λευκής και μαύρης σοκολάτας με τόνκα
    Ετοιμάζετε το Garni με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
  • Φρουί Ζελέ φράουλα με panna cotta δυόσμου
    Φρουί Ζελέ φράουλα με panna cotta δυόσμου
    Ετοιμάζετε την Panna Cotta ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε τον δυόσμο, σκεπάζετε με μεμβράνη ή με καπάκι και αφήνετε για 15 λεπτά.
  • Cheesecake με κρέμα λεμονιού 
    Cheesecake με κρέμα λεμονιού 
    Ετοιμάζετε τη βάση μπισκότο, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου του Τριμμένου Μπισκότου ΓΙΩΤΗΣ, τη στρώνετε σε μία φόρμα με σούστα που ανοίγει, διαμέτρου 22 εκατοστών, και τη βάζετε στο ψυγείο, για 30 λεπτά.
Ρυθμίσεις cookies