Δείπνο για 2

  • Κρέμα βανίλια με κρέμα ζελέ φράουλα σε ποτήρι
    Κρέμα βανίλια με κρέμα ζελέ φράουλα σε ποτήρι
    Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, χρησιμοποιώντας 600 ml γάλα.
  • Εκλέρ με κρέμα και γλάσο σοκολάτας
    Εκλέρ με κρέμα και γλάσο σοκολάτας
    Σε μια κατσαρόλα τοποθετείτε το γάλα, το νερό, το βούτυρο ή την μαργαρίνη σε κομμάτια, το αλάτι και τη ζάχαρη. Μόλις αρχίσει να βράζει, προσθέτετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, ανακατεύοντας συγχρόνως.
  • Πανακότα με σιρόπι φράουλας και ζελέ φράουλας
    Πανακότα με σιρόπι φράουλας και ζελέ φράουλας
    Ετοιμάζετε την Panna Cotta με Σιρόπι με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, χρησιμοποιώντας 2 1/2 φλιτζ. τσαγιού γάλα.
  • Panna Cotta ροδάκινο
    Panna Cotta ροδάκινο
    Ετοιμάζετε την Panna Cotta με Σιρόπι με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Μοιράζετε το μισό μίγμα σε 4 ποτήρια και τα βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν.
  • Panna Cotta σοκολάτας
    Panna Cotta σοκολάτας
    Ετοιμάζετε την Panna Cotta με Σιρόπι Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, προσθέτοντας στο γάλα που βράζει τα φύλλα δυόσμου.
Ρυθμίσεις cookies