Τράιφλ με λευκή σοκολάτα, κρέμα cheesecake και σταφύλια
Σε ένα μπολ, ρίχνετε το λιωμένο βούτυρο, τον δυόσμο και το μισό από το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε με τα χέρια, μέχρι να δημιουργηθεί μία ομοιογενής ζύμη.
Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση κεράσι ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, το μοιράζετε σε 6 ποτηράκια και τα βάζετε στο ψυγείο για να πήξει το ζελέ.
Ετοιμάζετε την Panna Cotta ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε τον δυόσμο, σκεπάζετε με μεμβράνη ή με καπάκι και αφήνετε για 15 λεπτά.
Ετοιμάζετε τη βάση μπισκότο, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου του Τριμμένου Μπισκότου ΓΙΩΤΗΣ, τη στρώνετε σε μία φόρμα με σούστα που ανοίγει, διαμέτρου 22 εκατοστών, και τη βάζετε στο ψυγείο, για 30 λεπτά.