Πάσχα

  • Πασχαλινά Κουλουράκια
    Πασχαλινά Κουλουράκια
    Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C. Τοποθετείτε στον κάδο του μίξερ τη ζάχαρη, το βούτυρο (ή τη μαργαρίνη), τα αυγά και τις βανίλιες και χτυπάτε σε δυνατή ταχύτητα με το σύρμα για 6-7 λεπτά μέχρι να ασπρίσει και να φουσκώσει το μίγμα.
  • Panna Cotta σοκολάτας
    Panna Cotta σοκολάτας
    Ετοιμάζετε την Panna Cotta με Σιρόπι Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, προσθέτοντας στο γάλα που βράζει τα φύλλα δυόσμου.
  • Μιλφέιγ με Σαβαγιάρ
    Μιλφέιγ με Σαβαγιάρ
    Ψιλοκόβετε τις μισές φράουλες και τις υπόλοιπες τις κόβετε σε ροδέλες. Στον κάδο του μίξερ χτυπάτε το ΓΙΩΤΗΣ Crème όπως αναγράφεται στις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Τρουφάκια με βρώμη και ξηρούς καρπούς
    Τρουφάκια με βρώμη και ξηρούς καρπούς
    Ανακατεύετε σε ένα μπολ όλα τα υλικά. Πλάθετε μπαλάκια και πασπαλίζετε με τα χοντροκομμένα φουντούκια και το αμύγδαλο κροκάν.
  • Πάβλοβα με κρέμα τριαντάφυλλο
    Πάβλοβα με κρέμα τριαντάφυλλο
    Χτυπάτε τα ασπράδια με την κρυσταλλική ζάχαρη μέχρι να φουσκώσουν. Κοσκινίζετε τη ζάχαρη άχνη και την ανακατεύετε με τη μαρέγκα.
Ρυθμίσεις cookies